Το “Τech and the City” έρχεται στο ΠΑΜΑΚ την Παρασκευή 12 Απριλίου!

Picture of Δημήτρης Παπαδόπουλος

Δημήτρης Παπαδόπουλος

Την Παρασκευή 12 Απριλίου διοργανώνεται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας το “Tech and the City”, μία ημερίδα που έχει ως στόχο να φέρει την Επιχειρηματικότητα και τις Startups πίσω στο Πανεπιστήμιο και να εμπνεύσει τους φοιτητές σε επιχειρηματική δράση. Σε μία καινοτόμα συνεργασία πανεπιστημίου και Google και στο πλαίσιο του Tech and the City, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Digital Marketing, της σειράς Grow Greek Tourism Online.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν έτσι διάφορα ψηφιακά skills καθώς και να έρθουν σε επαφή με Startups, και να συμβουλευτούν τους ίδιους τους ιδρυτές τους για το πως να ξεκινήσουν τη δικιά τους επιχειρηματική ιδέα. Παράλληλα, θα διερευνηθεί η προοπτική της τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence) και του Blockchain στο πως μπορεί η καθημερινότητά μας να αλλάξει με τη χρήσης αυτής της τεχνολογίας. Το “Tech and the City” πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2018. Ένα από τα ισχυρά μηνύματα που έμειναν στους συμμετέχοντες ήταν το εξής:
“Αν έχεις μια ιδέα μην διστάσεις να τη διαδώσεις”.

Το Tech and the City υποστηρίζει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, η θερμοκοιτίδα OK!Thess και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του Θεσμού εβδομάδας τεχνολογίας “ThessWeek”. Το event είναι ανοικτό προς όλη την πόλη και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες φέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τους 600.

Φόρμα εγγραφής

Σελίδα Facebook για ενημέρωση σχετικά με το event

Facebook Event

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...