Θες Νέα;

Άνοιξες τη σελίδα του infititis.gr. Είναι Δευτέρα, 5 η ώρα το απόγευμα. Εδώ είσαι. Μάλλον Θες νέα... Θες να μάθεις το τι συμβαίνει στην πόλη σου πριν καν συμβεί.Θες να κάνεις μία βουτιά στην θεσσαλονικιώτικη πολιτιστική καθημερινότητα και να ακούσεις για θέατρα, σινεμά και συναυλίες. Θες να προτείνεις και εσύ θέματα συζήτησης. Το ξέρω ότι αυτό θες... Συντονίσου!

Άνοιξες τη σελίδα του infititis.gr. Είναι Δευτέρα, 5 η ώρα το απόγευμα. Εδώ είσαι. Μάλλον Θες νέα… Θες να μάθεις το τι συμβαίνει στην πόλη σου πριν καν συμβεί.Θες να κάνεις μία βουτιά στην θεσσαλονικιώτικη πολιτιστική καθημερινότητα και να ακούσεις για θέατρα, σινεμά και συναυλίες. Θες να προτείνεις και εσύ θέματα συζήτησης. Το ξέρω ότι αυτό θες… Συντονίσου!

 

 

Άνοιξες τη σελίδα του infititis.gr. Είναι Δευτέρα, 5 η ώρα το απόγευμα. Εδώ είσαι. Μάλλον Θες νέα... Θες να μάθεις το τι συμβαίνει στην πόλη σου πριν καν συμβεί.Θες να κάνεις μία βουτιά στην θεσσαλονικιώτικη πολιτιστική καθημερινότητα και να ακούσεις για θέατρα, σινεμά και συναυλίες. Θες να προτείνεις και εσύ θέματα συζήτησης. Το ξέρω ότι αυτό θες... Συντονίσου!Listen On DemandΆνοιξες τη σελίδα του infititis.gr. Είναι Δευτέρα, 5 η ώρα το απόγευμα. Εδώ είσαι. Μάλλον Θες νέα... Θες να μάθεις το τι συμβαίνει στην πόλη σου πριν καν συμβεί.Θες να κάνεις μία βουτιά στην θεσσαλονικιώτικη πολιτιστική καθημερινότητα και να ακούσεις για θέατρα, σινεμά και συναυλίες. Θες να προτείνεις και εσύ θέματα συζήτησης. Το ξέρω ότι αυτό θες... Συντονίσου!