Σαν το σκύλο με τη γάτα

Το ραδιοφωνικό δίδυμοΚάθε Δευτέρα στις 18:30, η "γάτα" (Πηνελόπη Δαμιανίδου) και ο "σκύλος" (Δημήτρης Παπαδόπουλος), βάζουν καφεδάκι για να τα πούμε στο πιο απογευματινό μουσικό talk show, "Σαν το σκύλο με τη γάτα"! Θεματολογία φωτιά, ανέκδοτα παγετός και καλεσμένοι "γιαταστόριηρθα" συνθέτουν το τρίπτυχοτης επιτυχίας!

Το ραδιοφωνικό δίδυμο
Κάθε Δευτέρα στις 18:30, η “γάτα” (Πηνελόπη Δαμιανίδου) και ο “σκύλος” (Δημήτρης Παπαδόπουλος), βάζουν καφεδάκι για να τα πούμε στο πιο απογευματινό μουσικό talk show, “Σαν το σκύλο με τη γάτα”! Θεματολογία φωτιά, ανέκδοτα παγετός και καλεσμένοι “γιαταστόριηρθα” συνθέτουν το τρίπτυχο
της επιτυχίας!

Το ραδιοφωνικό δίδυμοΚάθε Δευτέρα στις 18:30, η "γάτα" (Πηνελόπη Δαμιανίδου) και ο "σκύλος" (Δημήτρης Παπαδόπουλος), βάζουν καφεδάκι για να τα πούμε στο πιο απογευματινό μουσικό talk show, "Σαν το σκύλο με τη γάτα"! Θεματολογία φωτιά, ανέκδοτα παγετός και καλεσμένοι "γιαταστόριηρθα" συνθέτουν το τρίπτυχοτης επιτυχίας!Listen On DemandΤο ραδιοφωνικό δίδυμοΚάθε Δευτέρα στις 18:30, η "γάτα" (Πηνελόπη Δαμιανίδου) και ο "σκύλος" (Δημήτρης Παπαδόπουλος), βάζουν καφεδάκι για να τα πούμε στο πιο απογευματινό μουσικό talk show, "Σαν το σκύλο με τη γάτα"! Θεματολογία φωτιά, ανέκδοτα παγετός και καλεσμένοι "γιαταστόριηρθα" συνθέτουν το τρίπτυχοτης επιτυχίας!