Πως να περάσεις τις διακοπές των Χριστουγέννων

Ιωάννα Αντωνίου

Ιωάννα Αντωνίου

  Οι γιορτές έφτασαν και μαζί με αυτές και οι διακοπές που τόσο καιρό περίμενες! Τέλος σχολή τα λέμε του χρόνου πάλι!! Οι μέρες φαίνονται πολλές αλλά πίστεψε με περνούν πολύ γρήγορα αν δεν κάνεις σωστή διαχείριση του χρόνου σου. Φτιάξε λοιπόν ένα mini πρόγραμμα, γιατί, πίστεψε με, ο καναπές και η βόλτα δεν τελειώνουν ποτέ

  Καλός και ο καναπές αλλά βάλε λίγη ποικιλία στη ζωή σου!!

  Οι γιορτές έφτασαν και μαζί με αυτές και οι διακοπές που τόσο καιρό περίμενες! Τέλος σχολή τα λέμε του χρόνου πάλι!! Οι μέρες φαίνονται πολλές αλλά πίστεψε με περνούν πολύ γρήγορα αν δεν κάνεις σωστή διαχείριση του χρόνου σου. Φτιάξε λοιπόν ένα mini πρόγραμμα, γιατί, πίστεψε με, ο καναπές και η βόλτα δεν τελειώνουν ποτέ! 

 

  1. Εσύ που είσαι ακόμα φοιτητής και βλέπεις την εξεταστική να πλησιάζει μετά τις γιορτές ήρθε η ώρα να ανοίξεις κανένα βιβλίο γιατί σε βλέπω να τρέχεις και να μην φτάνεις σε λίγο καιρό. Κανείς δεν είπε να πέσεις με τα μούτρα απλά βρες λίγο χρόνο μέσα στη μέρα και ασχολήσου και με αυτό!!
  2. Ένα καλό βιβλίο  με ενδιαφέρον περιεχόμενο ανάλογα τα γούστα σου είναι ότι πρέπει για να σου κρατήσει συντροφιά τις ημέρες των γιορτών. Περιπέτεια, δράση, φαντασία, ρομάντζο όλα είναι εδώ για να σε συναρπάσουν. Βάλε καφέ στην κούπα και ξεκίνα !!
  3. Αν είσαι λάτρης των γλυκών ή γενικότερα τις ζαχαροπλαστικής καιρός να πειραματιστείς!! Βρες τις συνταγές που σε συναρπάζουν και τίποτα δεν σε κρατάει μακριά από να τις δοκιμάσεις.
  4. Καλά τα γλυκά και το πολύ φαγητό λόγω ημερών αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχνάμε και το σώμα μας! Βρες λίγο χρόνο και κάνε την γυμναστική σου, είτε αυτό είναι περπάτημα, είτε τρέξιμο, είτε και απλή γυμναστική στο σπίτι!! Τρόπος υπάρχει για όλα τα γούστα. Άσε τον κουραμπιέ και σήκω!!
  5. Καλό το διάβασμα και η γυμναστική αλλά και η βόλτα με τους φίλους δεν κόβεται!! Αν σου αρέσουν τα mini roadtrips μάζεψε την παρέα σου και ξεχυθείτε στα βουνά!! Καιρός για επαφή με τη φύση μακριά από καυσαέρια, φασαρία και εννοείται κλείσε δεδομένα και wifi και απόλαυσε τον καθαρό αέρα!!
  6. Οικογένεια. Τα Χριστούγεννα είναι μια από τις πιο οικογενειακές γιορτές ή μάλλον η πιο οικογενειακή γιορτή! Εκτός από τις βόλτες με φίλους δώσε λίγο χρόνο και στις βόλτες με την οικογένεια σου!! Παίξτε παιχνίδια όλοι μαζί, δείτε ταινίες αξιοποίησε το χρόνο που έχεις μαζί τους γιατί τίποτα δεν μένει για πάντα σε αυτή τη ζωή 😉

  Δώσε νόημα στις διακοπές των Χριστουγέννων και μην τις αφήσεις να περάσουν χωρίς να έχεις κάνει το παραμικρό!! Ενεργοποιήσου και γέμισε τις μπαταρίες γιατί η μετάβαση στην καθημερινότητα ξανά θα είναι δύσκολη!!

Καλές γιορτές!!!

 

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...