Όλη η πόλη ένα κρεβάτι! Εσύ θα κοιμάσαι;

Picture of Ευαγγελία Περγαντή

Ευαγγελία Περγαντή

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου το InfinityGreece και ο Infititis.gr διοργανώνουν το πιο ξεκαρδιστικό trash πάρτι της πόλης! Το Πιτζάμα πάρτι έρχεται για πρώτη φορά στον πολυχώρο WE και υπόσχεται πολλά. Από τις 23.00 το βράδυ το WE θα μεταμορφωθεί σε ένα γιγάντιο υπνοδωμάτιο και το dress code είναι άκρως απαιτητικό. Βάλτε την πιτζάμα σας και ελάτε να βρεθείτε με όλη την πόλη σε ένα “κρεβάτι”, στο πιο κουλ πάρτι της χρονιάς.

Φυσικά, για εσάς που δεν θέλετε να κυκλοφορήσετε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με την πιτζάμα, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να έρθετε και να αλλάξετε στο WE.

Το πάρτι δεν τελειώνει εκεί, καθώς δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις. Live acts θα σας κρατήσουν συντροφιά, ενώ ο διαγωνισμός καλύτερης πιτζάμας με LIVE ψηφοφορία θα σας ξετρελάνει. Επιπλέον, το Thess Checkpoint θα είναι εκεί για να υποστηρίξει την εκδήλωση και να μοιράσει δωρεάν προφυλακτικά. 

Διαλέξτε την πιτζάμα που σας αρέσει, σας ταιριάζει και σας εκφράζει, καθώς μία πιτζάμα μπορεί να είναι αυτή που θα σας ενώσει με το άλλο σας μισό στο μεγαλύτερο “κρεβάτι” της πόλης! Μην χάσετε την ευκαιρία να δείξετε στον κόσμο τις πιτζάμες σας. 

Τώρα υπάρχει και η δυνατότητα online προαγοράς εισιτηρίου μέσω viva.gr. 

Χορηγοί επικοινωνίας Cosmoradio και Plus radio

 

Παρασκευή 6 Μαρτίου| Ώρα: 23.00 | WE

Θα βρείτε το Facebook event εδώ

Είσοδος 3€

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...