Μια ματιά στ’ άδυτα του ραδιοφώνου μας.

Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:

 

ΔΕΥΤΕΡΑ

17:00-18:30 – «Θες Νέα;» [Ισμήνη Μπαλαλέ]

-Πώς θα παρουσίαζες εν συντομία το concept της εκπομπής σου;  

-Η εκπομπή μου αφορά την πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης και παρουσιάζω οτιδήποτε αφορά δρώμενα στην πόλη πάντα με συνοδεία μουσικής, ροκ μουσικής. Επίσης, αφορά διάφορες παραστάσεις, ταινίες και έχει προς το τέλος ένα μέρος στο οποίο μιλάω για διάφορα πολιτιστικά νέα της πόλης και γενικά ίσως της Ελλάδας. Έχει πολιτιστικό-ενημερωτικό χαρακτήρα.

Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:

-Γιατί να συντονιστεί κάποιος στην εκπομπή αυτή;

-Ο λόγος που θα ήθελε ένας φοιτητής αλλά και γενικότερα νέος της  Θεσσαλονίκης να παρακολουθήσει την εκπομπή μου είναι για να πάρει μία γεύση απ’ το τι συμβαίνει στην πόλη και να ψάξει μετά και μόνος του ό,τι τον ενδιαφέρει. Συνήθως αναφέρω και διάφορες παραστάσεις ή εκδηλώσεις που γίνονται δωρεάν, έτσι ώστε να πάει ο καθένας να παρακολουθήσει αυτό που επιθυμεί. Είναι κάτι διαφορετικό από κάποιες εκπομπές που έχω παρακολουθήσει ως τώρα στο infititis και η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχει βρει εντελώς τον χαρακτήρα της, επειδή είναι σε σχετικά  πειραματικό στάδιο, ως προς την τελική μορφή της. Τα καλύτερα έρχονται…

[Θα τη βρεις εδώ: Fb – Ισμήνη Μπαλαλέ , Instagram – ismene_ ]

 

18:30-20:00 – «Βάλε Infititis να στα πω» [Ιωάννα Χωματά – Ειρήνη Τάσκου]

-Γιατί να συντονιστεί κάποιος στην εκπομπή αυτή;

-[Ιωάννα] Είναι μια ευχάριστη εκπομπή που σε χαλαρώνει από μια δύσκολη μέρα, όπως ακριβώς είναι η Δευτέρα. Τουλάχιστον για μένα ως Ιωάννα είναι κάτι χαλαρό, σαν μια ωραία συζήτηση που κάνουμε σε μια παρέα! Γιατί, Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:προφανώς, εδώ στο Infititis μαζί με τους ακροατές είμαστε μια μεγάλη παρέα, μια οικογένεια.

Όπως λέμε και στην περιγραφή μας η συμμετοχή των ακροατών είναι σχεδόν απαραίτητη, καθώς κύριο θέμα αποτελεί η “μαντεψιά”: να μαντεύουν το εκάστοτε τραγούδι/ταινία. Αλλά πέρα από αυτό μπορούν να μας πουν ένα τραγούδι και εμείς να το αφιερώσουμε στο αγαπημένο τους πρόσωπο ή ακόμα και να προτείνουν μία μπάντα και εμείς να την φιλοξενήσουμε μαζί μας στο στούντιο! Οπότε, εσύ φίλε αναγνώστη, που περνάς δύσκολες Δευτέρες, και ψάχνεις κάτι που θα σε χαλαρώσει από το σκληρό πρόσωπο της μέρας, κάτσε αναπαυτικά, πάρε ζεστό καφέ και βάλε Infititis να στα πούμε!!

[Θα τις βρεις εδώ: Fb – Ιωαννα Χωματα, Ειρήνη Τάσκου , Instagram – valeinfititisnastapw , ___its_annie__ , eboom__ ]

 

20:00-21:30 «Psycho Talks» [Μαρία Αμανατίδου – Κωνσταντίνα Αθηνά Τσιρώνη]

-Πώς θα παρουσιάζατε εν συντομία το concept της εκπομπής σας;

-Εν συντομία το concept είναι ότι είμαστε ψυχολόγοι in the making και παρουσιάζουμε έρευνες που έχουν Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:ενδιαφέρον. Επίσης, συζητάμε ανοιχτά τόσο τις δικές μας ανησυχίες, όσο και των καλεσμένων μας και των ακροατών μας.

-Γιατί να συντονιστεί κάποιος στην εκπομπή αυτή;

-Αν κάποιος θέλει να ακούσει κάτι ενδιαφέρον, που θα τον προβληματίσει ή θα τον κάνει να δει την καθημερινότητα ίσως με μια άλλη -πιο ψυχολογική- οπτική, σίγουρα θα πρέπει να μας ακούσει.

[Θα τις βρεις εδώ: Fb – Μαρία Αμανατίδου, Κωνσταντινα Τσιρωνη, Instagram – maria.amanatidou, ntina.t ]

 

21:30-23:00 «Night Fever» [Μάνος Νικήτας – Ευαγγελία Καρυώτη]

-Πώς θα παρουσιάζατε εν συντομία το concept της εκπομπής σας;Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:

-Η Night Fever είναι μία χαλαρή ψυχαγωγική εκπομπή με στόχο να κάνει τις δύσκολες Δευτέρες λίγο καλύτερες, με θέματα που συνήθως έχουν κωμική προσέγγιση.

-Γιατί να συντονιστεί κάποιος στην εκπομπή αυτή;

-Γιατί όσο καταθλιπτικές κι αν είναι οι Δευτέρες, το Night Fever είναι στο Infititis radio, παρέχοντας στους ακροατές του το καλύτερο φάρμακο για τα βαρετά βράδια.

[Θα τους βρεις εδώ: Fb – Manos Nikitas, Ευαγγελία Καρυώτη, Instagram – mademoisellara, nikeytas, _night_fever_ ]

 

ΤΡΙΤΗ

17:30-19:00 «Stripped Minds» [Ιωάννα Κουκούδη – Φαίδρα Ζαπαντζή – Δημήτρης Σιδηρόπουλος]

-Πώς θα παρουσιάζατε εν συντομία το concept της εκπομπής σας;

-Μια εκπομπή όπου συναίσθημα και λογική έρχονται σε κόντρα για καθημερινά θέματα.

-Γιατί να συντονιστεί κάποιος στην εκπομπή αυτή;Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:

-Ο λόγος είναι ν’ ακούσει απευθείας σίγουρα μία απ’ τις δύο οπτικές, με τις οποίες μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς μία κατάσταση, ιδιαίτερα αν είναι σχετικό το θέμα με αυτό που τον απασχολεί. Σίγουρα μια απ’ τις δύο οπτικές τον καλύπτει εν μέρει στον τρόπο σκέψης του, και έτσι τον ιντριγκάρει, ότι βρίσκοντας κάποιον που σκέφτεται ή νιώθει το ίδιο μπορεί να ανοιχτεί και να μοιραστεί την άποψή του.

[Θα τους βρεις εδώ: Fb – Ιωάννα Κουκούδη, Φαίδρα Ζαπαντζή, Δημήτρης Σιδηρόπουλος, Stripped Minds, Instagram – surferssoul, __phaedra___ , dimitris.sidiropoulos, stripped.minds]

 

19:30-21:00 «The Battles» [Παρίσα Κατσακούλη – Θωμάς Καρατρούπκος]

-Πώς θα παρουσιάζατε εν συντομία το concept της εκπομπής σας;

-[Παρίσα] Το «The Battles» είναι μία εκπομπή στην οποία οι ακροατές έχουν τον πρώτο λόγο. Κάθε εβδομάδα αυτοί «ρίχνουν στο τραπέζι» θέματα τα οποία εγώ και ο Θωμάς συζητούμε και αναλύουμε ακόμα και αν τις περισσότερες φορές καταλήγουμε να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Τα θέματα ποικίλλουν από το “πώς να την ξεπεράσω”, έως περιστατικά της επικαιρότητας.Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:

-[Θωμάς] Απλό, δυναμικό, με απότομες μεταβολές (στις φωνές μας), με ανάλυση, επεξήγηση, παρατήρηση και επαλήθευση των μικρών λεπτομερειών της καθημερινότητας, που παρέμεναν ανεξήγητες μέχρι τώρα.

-Γιατί να συντονιστεί κάποιος στην εκπομπή αυτή;

-[Παρίσα] Γιατί μέσα από τη διαδικασία ανάλυσης των θεμάτων που ο ίδιος προτείνει, ακούει δύο διαφορετικές χιουμοριστικές οπτικές αυτού, ενώ παράλληλα ακούει το καθιερωμένο ανέκδοτο του Θωμά και το καθιερωμένο story time το δικό μου ή του Θωμά.  Στο backround φυσικά ακούγονται αγαπημένα κομμάτια μουσικής.

-[Θωμάς] Αν γουστάρεις κοντρούλες (όχι δεν θα έχει αμάξια), λογομαχίες και μπινελίκια τότε μόλις σου έδωσα 3 λόγους να μας ακούσεις. Οι υπόλοιποι on air.

[Θα τους βρεις εδώ: Fb – Παρίσα Κατσακούλη, Thomas Kara, Instagram – parisa.katsakouli, _.tkara._ , thebattlesradio ]

 

21:00-22:30 «Mission E-mpossible» [Εύα Καρολίδου – Έλενα Τηλεγράφου]

-Πώς θα παρουσιάζατε εν συντομία το concept της εκπομπής σας;

-Κάθε Τρίτη στις 21:00 στο infititis.gr/radio η Εύα Καρολίδου και η Έλενα Τηλεγράφου είναι εκεί για να βελτιώσουν τη διάθεσή σας. Σκοπός της εκπομπής είναι όλοι οι ακροατές να γελάνε με όσα ακούγονται στην εκπομπή και γενικότερα να ομορφαίνει η διάθεση τους.

Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:-Γιατί να συντονιστεί κάποιος στην εκπομπή αυτή;

-Αν κάποιος συντονιστεί στους δέκτες θα ακούσει δυο χαρούμενες φωνές και αγαπητές σε όλους μουσικές επιλογές. Αξίζει να ακούσει κανείς την εκπομπή, μιας και επικρατεί ένα παρεΐστικο και ευχάριστο κλίμα, που σίγουρα θα ελαφρύνει το μυαλό σας, μετά από τις υποχρεώσεις μιας βαρετής Τρίτης!

[Θα τις βρεις εδώ: Fb – Eva Karolidou, Elena Tilegrafou, Instagram – _whatsoeva, elena_til]

 

22:30-00:00 «Different Depression» [Κλέαρχος Μπαζούκας]

-Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός εκ Τούμπας μεριά ο Κλέαρχος Μπαζούκας, στα 21 έτη της ηλικίας του, με την ιδιότητα του Φοιτητή στο Χρηματοοικονομικό τμήμα του ΠΑΜΑΚ μας προσφέρει ένα “Different Depression”  κάθε Τρίτη βράδυ. Με μουσικά όργανα κατά καιρούς για καλεσμένους του, δίνει τη δική του οπτική στην καθημερινή μουσική που ακούμε, αλλά δε νιώθουμε;Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:

Ερασιτέχνης που φέρνει σε επαγγελματία, τραγουδά για τη δική του ευχαρίστηση με την κιθάρα ανά χείρας και τα αγαπημένα του τραγούδια να τον συντροφεύουν. Η εκπομπή δε θα μπορούσε, φυσικά, να απέχει απ’ αυτόν το ρυθμό. Mε την «κατάθλιψη» στον τίτλο ίσως να παραπλανά, διότι κατάθλιψη δε θα πάθεις, αντιθέτως θα την αντιμετωπίσεις με την ανάλυση της καθημερινότητας και τη μουσική Μπαζούκα.

Επομένως, την επόμενη Τρίτη εκεί που θα γυρίσει ο δείκτης στις 22:30, πάρε ένα ποτήρι κρασί ή το δικό σου αγχολυτικό της ημέρας, χαλάρωσε, κουλουριάσου στην αγαπημένη σου γωνία και άκου κάτι διαφορετικό, κάτι different, άκου «Different Depression».

[Θα τον βρεις εδώ: Fb – Κλεαρχος Μπζ , Instagram – klearhoss]

 

ΤΕΤΑΡΤΗ

17:30-19:00 «Playdate» [Ευαγγελία Περγαντή – Μαρία Βαγδούτη]

Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:– Πώς θα περιγράφατε εν συντομία την εκπομπή σας

-Η εκπομπή μας είναι, όπως δηλώνει και ο τίτλος ένα, “Playdate” ή αλλιώς ραντεβού για παιχνίδι. Η Μαρία Βαγδούτη και η Ευαγγελία Περγαντή σας προσκαλούν να διασκεδάσετε μαζί τους, κάθε Τετάρτη 17.30 με 19.00. Θα ακούσετε τα πιο αστεία fun facts, τις πιο ξεκαρδιστικές ιστορίες ανθρώπων, τα πιο περίεργα άρθρα, θα γελάσετε με τα κουΐζ τους αλλά και θα ακονίσετε το μυαλό σας με τους γρίφους που θα σας θέσουν και φυσικά, θα ακούσετε αγαπημένα κομμάτια στα μουσικά τους breaks. Αυτό το talk show σίγουρα θα σας χαρίσει ανέμελες στιγμές, αφού τα κορίτσια δε φοβούνται να εκτεθούν και να σας μιλήσουν ακόμα και για προσωπικές τους στιγμές. Και τι δεν έχει αυτή η εκπομπή. Γίνετε πιστοί ακροατές στο ραντεβού σας με το παιχνίδι. Playdate, κάθε Τετάρτη 17.30 με 19.00. Sounds Good?

[Θα τις βρεις εδώ: Fb – Evangelia Perganti, Μαρια Βαγδουτη, Instagram – its.a.playdate, pergantievangelia_ , mariabagdouti ]

 

19:00-20:30 «Ή έστω τηλεφώνα» [Αμέρισσα Καπετάνιου – Χρήστος Ρουστέμης]

-Ποιο θα λέγατε πως είναι το concept της εκπομπής σας;

-[Αμέρισσα] Γενικώς θέλουμε να κάνουμε μια fun εκπομπή, να μας ακούει ο κόσμος ευχάριστα. Ασχολούμαστε με αισθηματικά κυρίως, καθώς αυτά απασχολούν μεγάλο κομμάτι των ακροατών μας, αλλά σε trash ρυθμούς, με σκοπό το γέλιο.

-[Χρήστος] Συζητάμε απλά, ερωτικά και μη, προβλήματα, προσπαθούμε μέσα από την επικοινωνία με τον κόσμο να δώσουμε λύσεις με μια πιο ανάλαφρη νότα. Και δεν είμαστε απλά trash, είμαστε καράtrash. Θέλουμε γενικά να είμαστε ένα ευχάριστο διάλειμμα, ένα talk show, μια συζήτηση που θα χαλαρώσει τον ακροατή.Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:

-Ποια θα λέγατε πως είναι η μαγεία πίσω από το μικρόφωνο;

-[Χρήστος] Είναι το γεγονός ότι με μια φωνή μπορείς να δημιουργήσεις εικόνες και καταστάσεις στο μυαλό του ακροατή. Σου δίνει την ευκαιρία να περνάς καλά, να συνδέεις ανθρώπους, να κάνεις χαβαλέ και γι’ αυτήν τη μιάμιση ώρα να είσαι μια ευχάριστη συντροφιά.

-[Αμέρισσα] Ήταν απωθημένο μου εδώ και χρόνια να κάνω ραδιόφωνο, καθώς με μόνο εργαλείο τη φωνή σου μπορείς να εκφράσεις τα πάντα. Ανέκαθεν μου έλεγαν πως έχω καλή, «ραδιοφωνική» φωνή, οπότε είπα να το δοκιμάσω, και μέχρι στιγμής περνάω πολύ όμορφα.

[Θα τους βρεις εδώ: Fb – Amerissa Kapetaniou, Χρήστος Ρουστέμης, Instagram – captainamerissa, xristos.roustemis, i_esto_tilefona]

 

20:30-22:00 «Forgotten Pulse» [Φανή Χουβαρδά – Γιάννης Καραδήμος]

-Ποιο θα λέγατε πως είναι το concept της εκπομπής σας;

-Πρόκειται για μουσική εκπομπή, συγκεκριμένα αφιερωμένη στη ροκ μουσική. Επιλέγουμε κομμάτια από το μακρινό παρελθόν, κι όχι μόνο, ανακαλύπτουμε και αποκαλύπτουμε κρυμμένες ιστορίες των τραγουδιών, των καλλιτεχνών, της ροκ κουλτούρας, ή αλλιώς προσπαθούμε να “επαναφέρουμε” στο προσκήνιο τη ροκ μουσική, Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:που τόσο αγαπάμε,. Εξού και ο τίτλος της εκπομπής “forgotten pulse”.

-Εμπνευστήκατε την εκπομπή σας από κάπου;  Ή θεωρήσατε ότι υπάρχει κάποια έλλειψη σε αυτό το κομμάτι του ραδιοφώνου;

-Θα λέγαμε πως παίρνουμε κάποιες μικρές ιδέες από διάφορες εκπομπές και καταλήγουμε σ’ αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο πράγματι δεν το συναντάς συχνά στο ραδιόφωνο… Αλλά δεν ήταν σκοπός μας απαραίτητα να καινοτομήσουμε, απλώς κάνουμε αυτό που θέλουμε χωρίς πολλή σκέψη και φτάνουμε σ’ αυτό το αποτέλεσμα.

[Θα τους βρεις εδώ: Fb – Chouvarda Fani, Γιάννης Καραδήμος, Instagram – Chouvarda_fani, johnny_kar78]

22:00-23:30 «RadTrio» [Βασιάνα Άγκο – Ευαγγελία Αλεξάκη – Δημήτρης Σιδηρόπουλος]

-Πώς προέκυψε τ’ όνομα της εκπομπής σας;

-Θέλαμε κάτι πρωτότυπο, και δεδομένου ότι είμαστε τρία άτομα που κάνουν ραδιόφωνο, προέκυψε το radtrio! Ένα αγγελάκι, ένα διαβολάκι, και το θύμα τους, αυτοί είμαστε!

-Ποια είναι η μαγεία πίσω απ’ το μικρόφωνο;Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:

-Η μαγεία έγκειται στην επικοινωνία με τον κόσμο, και το γεγονός ότι μόνο με τη φωνή σου έχεις τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με άλλα άτομα, να συζητήσεις, να προβληματιστείς και να ανταλλάξεις απόψεις.

-Τι σας ώθησε να επιλέξετε μία τέτοιου είδους εκπομπή αντί για μία ενημερωτική πχ;

-Ήταν πιστεύω από την αρχή ξεκάθαρο πως κανένας από εμάς δεν ήθελε κάποιο άλλο είδος εκπομπής, πχ αθλητική ή ενημερωτική. Τα γούστα μας ταίριαξαν σε μια ψυχαγωγική εκπομπή και δέσαμε εκεί. Και φυσικά, το γεγονός ότι παίζουμε το βράδυ μας ευνοεί λίγο περισσότερο.

-Το ότι παίζουμε βραδινές ώρες μας έδωσε ένα παραπάνω πάτημα ενδεχομένως, να ασχοληθούμε κιόλας με πιο spicy θέματα, όπως ερωτικοί προβληματισμοί και εξομολογήσεις των ακροατών.

[Θα τους βρεις εδώ: Fb – Vasjana Ago, Ευαγγελία Αλεξ, Δημήτρης Σιδηρόπουλος, RadTrio, Instagram – Luckystrikerrr, euangelia_alex, dimitris.sidiropoulos, rad_trio]

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

17:00-18:30 «Love Gurus» [Νίκος Συρόπουλος – Ακίνδυνος Σαράκης]

– Τι θ’ ακούσει κανείς αν συντονιστεί στην εκπομπή σας;

– Οι Love Gurus είναι μια ψυχαγωγική εκπομπή, η οποία ξεκίνησε πέρσι με έναν αέρα χαβαλέ, αλλά και μια αύρα σοβαρότητας, κατά την οποία εσείς μας στέλνετε τους προβληματισμούς σας σε μια ανώνυμη φόρμα στο instagram και εμείς σας απαντάμε όσο καλύτερα μπορούμε! Κατά κύριο λόγο λοιπόν θα ακούσετε εμάς να απαντάμε στους ερωτικούς προβληματισμούς σας, ο καθένας από τη δικιά του οπτική, θα ακούσετε ωραία pop μουσική με κύριο θέμα φυσικά την αγάπη και τον έρωτα, και βέβαια θα ακούσετε εμάς να κάνουμε debate με τους διάφορους καλεσμένους που έχουμε μαζί μας, από τους οποίους παίρνουμε μίνι συνεντεύξεις, αλλά και ζητάμε τη βοήθειά τους για την επίλυση των ερωτικών προβληματισμών που προαναφέραμε.

Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:– Απ’ ό,τι γνωρίζω η εκπομπή είχε μεγάλη επιτυχία πέρσι, που νομίζετε ότι οφείλεται αυτό;

– Η εκπομπή μας πέρσι όντως είχε μεγάλη επιτυχία και αυτό πιστεύουμε ότι βασίστηκε σε τρεις κύριους λόγους. Πρώτον, ήταν μια πρωτότυπη ιδέα! Πρόκειται για μια εκπομπή που δεν είχε ξανακουστεί στο ραδιόφωνο του Infinity και είμαστε σίγουροι ότι πέρα από εμάς το concept ενθουσίασε και πολλούς άλλους, πράγμα που βοήθησε πάρα πολύ! Δεύτερον, το marketing! Πραγματικά όταν ξεκινούσε η εκπομπή κάναμε μαραθώνιο στο marketing με posts παντού, αλλά και mouth to mouth. Φυσικά βοήθησε πολύ το ότι είχαμε ένα Instagram account με δυνατότητα για swipe up, πράγμα που σίγουρα έπαιξε ρόλο στο να προσελκύσουμε κόσμο. Το τρίτο είναι ότι η εκπομπή ήταν κάθε παρασκευή βράδυ, αλλά όχι πολύ αργά… η κατάλληλη δηλαδή ώρα για το θέμα της. Έτσι, μπορούσε να πάρει κανείς τη δόση του και να ακούσει χαλαρή μουσική και τρεις τύπους να μιλάνε και να του φτιάχνουν τη διάθεση πριν ετοιμαστεί για την παρασκευιάτικη έξοδο!

[Θα τους βρεις εδώ: Fb – Ακίνδυνος Σαράκης, nikos siropoulos, Love Gurus, Instagram – akindynos.sarakis, nikos.siropoulos, Lovegurusgr]

 

18:30-20:00 «Ράστα» [Στέλλα Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πουτακίδης]

-Ποιο είναι το concept της εκπομπής; 

-[Στέλλα] Στόχος της εκπομπής μας είναι να ενημερώνουμε τη νεολαία της πόλης για όλες τις εκδηλώσεις που διεξάγονται την τρέχουσα περίοδο, καθώς και να τους ψυχαγωγούμε με διάφορα είδη μουσικής από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, προσφέρουμε και μια μικρή ενημέρωση για τα πιο σημαντικά γεγονότα της ελληνικής επικαιρότητας, τα οποία καλό θα ήταν να γνωρίζει ο εκάστοτε νέος.

[Αλέξανδρος] Το concept της εκπομπής είναι να παρέχει αντικειμενική ενημέρωση και πληροφόρηση. Τηρούμε πάντα τους κανόνες της ομάδας και σίγουρα μέρος της εκπομπής είναι η διασκέδαση και η ψυχαγωγία. Παίζουμε alternative μουσική, διάφορα είδη, εκτός από ποπ.

-Λόγοι για να σας ακούσει κανείς;Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:

-[Στέλλα] Αρχικά, ο καθένας θα ήθελε να ακούει ποιοτική μουσική και να ενημερώνεται ταυτόχρονα χωρίς να βαριέται. Σχολιάζουμε συμβάντα, με το δικό μας χιουμοριστικό τρόπο προσδίδοντας πολύ γέλιο και έξυπνα ανέκδοτα στην επικαιρότητα. Στόχος μας να βγει η νεολαία απ’ την άγνοια, χωρίς όμως να βαρεθεί.

-Από που εμπνευστήκατε το όνομα της εκπομπής;

-[Στέλλα] Το όνομα της εκπομπής μας είναι Ράστα (και όχι δεν εννοούμε το χτένισμα), αλλά το ράστα είναι επίρρημα της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, συγκεκριμένα υπερθετικού βαθμού, που σημαίνει πάρα πολύ χαλαρά. Εξού και η λέξη «ραστώνη» που σημαίνει χαλάρωση, ανάπαυλα. Πιστεύουμε ότι το όνομα αυτό είναι το πιο κατάλληλο, διότι η εκπομπή μας κυλάει πάντα με χαλαρή διάθεση και ατμόσφαιρα.

[Θα τους βρεις εδώ: Fb – Αλέξανδρος Πουτακίδης, Στέλλα Παπαδοπούλου, Instagram – pap.stella, alex.poutakidis. ]

 

20:00-21:30 «DisCover» [Λεωνίδας Πουτακίδης – Αντώνης Μπεμπεκίδης]

-Πώς θα περιγράφατε λοιπόν το concept της εκπομπής σας;

Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:-Το concept της εκπομπής μας είναι η ανακάλυψη νέων ειδών μουσικής, νέων καλλιτεχνών (πρωτάκουστων) και νέων άλμπουμ καλλιτεχνών. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, μας βγήκαν οι περισσότερες εκπομπές με νέα είδη μουσικής, τα οποία είναι κάπως ασυνήθιστα και δεν τα ξέρει η πλειοψηφία του κοινού.

-Κάποιος ο οποίος δεν έχει ιδέα από το infititis.gr, γιατί να συντονιστεί σε εσάς;

-Ο λόγος για να συντονιστεί κανείς στην εκπομπή μας είναι να ανακαλύψει νέα είδη μουσικής που δεν έχει τύχει να ακούσει πριν, είδη μουσικής τα οποία δεν συνηθίζεται να προβάλλονται από τα ΜΜΕ και το YouTube. Επίσης, γνωρίζει κανείς καλλιτέχνες ενός νέου μουσικού είδους και κάποια αξιόλογα άλμπουμ αυτού. Εκτός αυτού, κάποιες φορές, προωθούμε νέες κυκλοφορίες ή τυχόν τραγούδια που έχουν προοπτική για κάτι μεγαλύτερο (τραγούδια κυρίως της Pop). Τέλος, έχουμε σχεδιάσει και κάποιες μελλοντικές εκπομπές πιο ξεχωριστές, μέσω cover τραγουδιών που κάνει ο Αντώνης με κιθάρα κυρίως.

[Θα τους βρεις εδώ: Fb – Leo Poutakidis, Antonis Bebekidis, Instagram – leo.poutakidis, antonis_bebekidis]

 

21:30-23:00 «The not too late show» [Αγγελική Ψωμαδοπούλου – Δημήτρης Δεσίπρης]

-Πώς θα χαρακτηρίζατε την εκπομπή σας και γιατί να μπει κάποιος να σας ακούσει;

Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:

-[Αγγελική] Την εκπομπή μας θα τη χαρακτήριζα τουλάχιστον κωμικοτραγική… Όχι, θα την χαρακτήριζα ως μία ανάλαφρη εκπομπή, που σε ξεκουράζει, θα σε διασκεδάσει, αλλά θα σου δώσει και τροφή για σκέψη, με κάποια λίγο πιο κοινωνικά ζητήματα, που μπορεί να θέσει. Αυτοί, ακριβώς, είναι και οι λόγοι για να συντονιστεί κανείς και να μας ακούσει.

-[Δημήτρης] Γιατί σίγουρα θα μείνει κάτι θετικό, σε όποιον μπει να μας ακούσει.

-Ποια πιστεύετε ότι είναι τα απαραίτητα προσόντα για έναν καλό ραδιοφωνικό παραγωγό;

-[Αγγελική] Να μην έχει τσιριχτή φωνή ,να μη ντρέπεται να μιλήσει και να έχει ροή ο λόγος του.

-Από που εμπνευστήκατε το όνομα της εκπομπής;

-[Αγγελική] Μετά από πολλές ώρες, μέρες, νύχτες, βράδια που πέρασαν και σκεφτόμασταν είπαμε να ονομάσουμε την εκπομπή μας «not too late show»

[Θα τους βρεις εδώ: Fb – Δημήτρης Δεσίπρης, Aggeliki Psomadopoulou, Instagram – dimitris.des, aggeliki_pso, the_not_too_late_show]

 

ΚΥΡΙΑΚΗ

14:00-15:30 «Under Pressure» [Μαρία Βλάχου – Ελευθερία Πηγή Μήλιου]

Η ραδιοφωνική σεζόν του infititis έχει ξεκινήσει, και όλοι οι εκκολαπτόμενοι παραγωγοί μας είναι εδώ, σε μία μίνι παρουσίαση, η οποία έχει σκοπό να σε κάνει να κολλήσεις! Ας τους γνωρίσουμε:-Ποιο είναι το concept της εκπομπής σας;

-Το concept της εκπομπής “Under Pressure” βασίζεται κυρίως σε ιστορίες τραγουδιών. Είναι μια κατά βάση μουσική εκπομπή, με στοιχεία ψυχαγωγικής. Όταν ο ακροατής συντονιστεί στην εκπομπή, θα ακούσει τις ιστορίες πίσω από τα τραγούδια, ανάλογα το θέμα που έχουμε επιλέξει κάθε φορά. Θα ακούσει ωραία μουσική μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα. Η εκπομπή είναι τοποθετημένη την Κυριακή στις 2 μ.μ. Είναι ένας ευχάριστος τρόπος να ξεκινήσει κανείς την μέρα του. Επίσης, μπορεί να τον ενδιαφέρει κάτι από αυτά τα θέματα προς συζήτηση, που ίσως να μην γνώριζε.

[Θα τις βρεις εδώ: Fb – Ελευθερία Πηγή Μήλιου, Μαρία Βλάχου, Instagram – underpressure_radio, maria.blaxou, inkululeko7]

 

 

Φυσικά “KREDITS (για το άρθρο) GO TO”: Δήμητρα Βασιλειάδου, Ευαγγελία Περγαντή, Θέη Γκόγκου, Ιωάννα Αντωνίου, Ιωάννα Χωματά, Κυριάκος Σαρόγλου, Νατάσα Μαραγκού και Χρυσάνα Αβραμίδου

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...