Φωτο-Σκίτσα Vs Selfies

Εκείνη λατρεύει να σχεδιάζει κι εκείνος αγαπάει τη φωτογραφία. Ο λόγος για την Felicia και τον Andrea, ένα νεαρό ζευγάρι που έχει γίνει γνωστό μέσω Instagram με το ψευδώνυμο Doodledeux ( doodle = σχεδιάζω, deux = δυο). Το ζευγάρι αυτό έπειτα από πολλά ραντεβού και άπειρες φωτογραφίες που τράβηξαν μαζί αποφάσισαν, αντί να στήνονται χαμογελώντας δίπλα- δίπλα σε μία κάμερα γεμίζοντας με selfies να αποθανατίσουν κάθε στιγμιότυπο από τα ταξίδια τους μέσα από σκίτσα που θα έδειχναν ακριβώς τις ενέργειές τους.

Αυτό τι σημαίνει;  Σε κάθε μέρος που πηγαίνουν, είτε στην Ιάβα είτε στη Σιγκαπούρη, είτε στο ζωολογικό κήπο, είτε σε κάποιο πάρκο,  δεν βγάζουν αναμνηστική φωτογραφία αλλά αναμνηστικά σκίτσα. ‘Όλα τους τα σκίτσα δείχνουν συνέχεια δύο σταθερές φυσιογνωμίες, μία για την Felicia και μία για τον Andrea, οι οποίες έχουν δικά τους ψευδώνυμα. Στα σκίτσα, δηλαδή, η Felicia και ο Andreas λειτουργούν με τα ονόματα Neng και Abang αντίστοιχα. Στην ουσία η Neng και ο Abang πρόκειται για δύο ήρωες, σαν κινούμενα σχέδια που γυρίζουν τον κόσμο αλλά πίσω από αυτά κρύβεται η ζωή ενός αληθινού ζευγαριού που αντιπροσωπεύει την αγάπη και την φαντασία.

Take a look:
Οι doodledeux δημιουργήθηκαν στο Instagram προκειμένου ο κόσμος να μάθει για το νεαρό ζευγάρι και παράλληλα να δει ότι πέρα από τις selfies υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κρατήσεις μία αγαπημένη σου στιγμή. Όπως αναφέρει η Felicia τα ψευδώνυμα Abang και Neng είναι ονόματα που προέρχονται από την Ινδονησία με αφορμή το ταξίδι τους στην Ιάβα. Οι doodledeux δημιουργήθηκαν στο Instagram προκειμένου ο κόσμος να μάθει για το νεαρό ζευγάρι και παράλληλα να δει ότι πέρα από τις selfies υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κρατήσεις μία αγαπημένη σου στιγμή. Όπως αναφέρει η Felicia τα ψευδώνυμα Abang και Neng είναι ονόματα που προέρχονται από την Ινδονησία με αφορμή το ταξίδι τους στην Ιάβα. Οι doodledeux δημιουργήθηκαν στο Instagram προκειμένου ο κόσμος να μάθει για το νεαρό ζευγάρι και παράλληλα να δει ότι πέρα από τις selfies υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κρατήσεις μία αγαπημένη σου στιγμή. Όπως αναφέρει η Felicia τα ψευδώνυμα Abang και Neng είναι ονόματα που προέρχονται από την Ινδονησία με αφορμή το ταξίδι τους στην Ιάβα. Οι doodledeux δημιουργήθηκαν στο Instagram προκειμένου ο κόσμος να μάθει για το νεαρό ζευγάρι και παράλληλα να δει ότι πέρα από τις selfies υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κρατήσεις μία αγαπημένη σου στιγμή. Όπως αναφέρει η Felicia τα ψευδώνυμα Abang και Neng είναι ονόματα που προέρχονται από την Ινδονησία με αφορμή το ταξίδι τους στην Ιάβα. Οι doodledeux δημιουργήθηκαν στο Instagram προκειμένου ο κόσμος να μάθει για το νεαρό ζευγάρι και παράλληλα να δει ότι πέρα από τις selfies υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κρατήσεις μία αγαπημένη σου στιγμή. Όπως αναφέρει η Felicia τα ψευδώνυμα Abang και Neng είναι ονόματα που προέρχονται από την Ινδονησία με αφορμή το ταξίδι τους στην Ιάβα.
Η Felicia και ο Andreas είναι ζευγάρι εδώ και 3 χρόνια. Η ιδέα των φωτο-σκίτσων ήρθε ένα χρόνο πριν όταν σε μία καφετέρια η Felicia σχεδίασε αφηρημένα τον εαυτό της και φωτογράφησε το αποτέλεσμα. Τότε ήταν που αποφάσισε να ζωγραφίσει και τον φίλο της και έπειτα να δημιουργήσει ένα φωτο-άλμπουμ που αντί για φωτογραφίες θα έχει τις ζωγραφιές της.

Οι doodledeux δημιουργήθηκαν στο Instagram προκειμένου ο κόσμος να μάθει για το νεαρό ζευγάρι και παράλληλα να δει ότι πέρα από τις selfies υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κρατήσεις μία αγαπημένη σου στιγμή. Όπως αναφέρει η Felicia τα ψευδώνυμα Abang και Neng είναι ονόματα που προέρχονται από την Ινδονησία με αφορμή το ταξίδι τους στην Ιάβα.

Ο Abang και η Neng σχεδιάστηκαν για να εκφράσουν την αγάπη και την τρυφερότητα ανάμεσα στους αληθινούς ήρωες, την Felicia και τον Andrea. Ο τρόπος με τον οποίο είναι σχεδιασμένοι, συνήθως δίπλα-δίπλα, έχει στόχο να μεταβιβάσει στον κόσμο κάθε συναίσθημα και κάθε διάθεση που είχε το ζευγάρι σε κάθε στιγμιότυπο του ταξιδιού τους, Συνεπώς, οι Doodledeux κατάφερα να αποτυπώσουν στο χαρτί κάθε στιγμή της σχέσης τους, που θα ήθελαν να μείνει αξέχαστη, και όλη την αγάπη που κατέχουν ο ένας για τον άλλον.

Οι doodledeux δημιουργήθηκαν στο Instagram προκειμένου ο κόσμος να μάθει για το νεαρό ζευγάρι και παράλληλα να δει ότι πέρα από τις selfies υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κρατήσεις μία αγαπημένη σου στιγμή. Όπως αναφέρει η Felicia τα ψευδώνυμα Abang και Neng είναι ονόματα που προέρχονται από την Ινδονησία με αφορμή το ταξίδι τους στην Ιάβα.
 Οι doodledeux δημιουργήθηκαν στο Instagram προκειμένου ο κόσμος να μάθει για το νεαρό ζευγάρι και παράλληλα να δει ότι πέρα από τις selfies υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κρατήσεις μία αγαπημένη σου στιγμή. Όπως αναφέρει η Felicia τα ψευδώνυμα Abang και Neng είναι ονόματα που προέρχονται από την Ινδονησία με αφορμή το ταξίδι τους στην Ιάβα.Οι doodledeux δημιουργήθηκαν στο Instagram προκειμένου ο κόσμος να μάθει για το νεαρό ζευγάρι και παράλληλα να δει ότι πέρα από τις selfies υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κρατήσεις μία αγαπημένη σου στιγμή. Όπως αναφέρει η Felicia τα ψευδώνυμα Abang και Neng είναι ονόματα που προέρχονται από την Ινδονησία με αφορμή το ταξίδι τους στην Ιάβα.
Υ.Γ: Για περισσότερες φωτογραφίες ακολούθησε τους Doodledeux στο Instagram
https://www.instagram.com/doodledeux/

Βy Ραφαέλα Ανδριώτη

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...