Έρχεται το TEDxUTHLarissa

Picture of Παναγιώτης Τσιμπουκέλλης

Παναγιώτης Τσιμπουκέλλης

Το πρώτο TEDx του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έρχεται στην πόλη της Λάρισας!

Κάνε την προεγγραφή σου εδώ

Το Σάββατο στις 7 Μαρτίου στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Βιόπολις), θα πάρει μέρος το TEDxUTHLarissa με κεντρικό θέμα το “Impel”, (ωθώ, παρακινώ).

Περισσότεροι από 12 ομιλητές θα προσφέρουν την δική τους οπτική και θα μοιραστούν μαζί με την κοινωνία της Λάρισας και του Νομού Θεσσαλίας γενικότερα, ιδέες που αξίζει να διαδοθούν!

Οι ομιλητές ερχόμενοι από τη χώρα μας αλλά και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες καθώς και τη μακρινή Αμερική, έχουν εξοπλιστεί με αφηγήσεις που θα σας συνεπάρουν. Επιπλέον, διαδραστικά workshops θα διεξάγονται καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας καθώς και performances που θα σας καταπλήξουν είναι μόνο μερικά από τα δρώμενα που θα λάβουν χώρα στο TEDxUTHLarissa.

Στόχος μας είναι το TEDx του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να καθιερωθεί ως θεσμός για τη Λάρισα. Αυτό προϋποθέτει και ένα αφοσιωμένο κοινό που θα δώσει πνοή και χρώμα στο συνέδριο. Η συμπλήρωση μιας Φόρμας Ενδιαφέροντος διασφαλίζει πως κάθε ενδιαφερόμενος πληρεί αυτή τη προϋπόθεση. Με την συμπλήρωση της, ολοκληρώνεις και την προεγγραφή σου!

Σε περιμένουμε λοιπόν,να ανακαλύψεις τις εκπλήξεις που σου επιφυλάσσει το TEDxUTHLarissa!

Η αντίστροφη μέτρηση μόλις ξεκίνησε!

Προετοιμαστείτε για Ώθηση. Brace for Impel.

Ακολουθήστε μας στα social media για να είστε οι πρώτοι που θα μαθαίνετε τις δράσεις και όλες τις νεότερες εξελίξεις του TEDxUTHLarissa εδώ.

Η προεγγραφή είναι απαιτούμενη για την μετέπειτα αγορά του εισιτηρίου. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και τα εισιτήρια θα διανέμονται σε όσους έχουν ολοκληρώσει την προεγγραφή!

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...