Digital Marketing: Free Seminar

Picture of Αναστασία Τζημαγιώργη

Αναστασία Τζημαγιώργη

Τι είναι;

Το “Digital Marketing: Free Seminar” αποτελεί ένα δωρεάν webinar με κεντρικό θέμα το digital marketing. Για πρώτη φορά το InfinityGreece διοργανώνει online σεμινάριο απευθυνόμενο σε φοιτητές, αποφοίτους σχετικών σχολών με την επιστήμη του Marketing, νέες επιχειρήσεις καθώς και σε ενδιαφερόμενους με αυτόν τον τομέα.

Πότε και πώς θα διεξαχθεί;

 Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 18:00, μέσω της πλατφόρμας του Facebook Live.

❗Διαρκεί 2 ώρες, ενώ αμέσως μετά τις ομιλίες θα υπάρξει QnA για να συζητηθούν οι απορίες των συμμετεχόντων. 

Γιατί να το παρακολουθήσω;

Το θέμα του σεμιναρίου σχετίζεται με το πώς να ξεκινήσει κανείς την καριέρα του στο Digital Marketing, αλλά και με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα λόγω των εξελίξεων με τον covid-19. Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Ποιοι θα είναι οι ομιλητές;

Έφτασε, λοιπόν, και η ώρα να γνωρίσεις τους ομιλητές του σεμιναρίου, καθώς και να διαβάσεις κάποια αξιοσημείωτα πράγματα για την εταιρεία τους!
▪️Η iTrust αποτελεί ένα digital agency με μια ξεκάθαρη αρχή που διέπει τις υπηρεσίες της – να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες performance marketing, που βοηθούν τους πελάτες της να αναπτυχθούν. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και συνεργάτες σε EMEA και Βόρεια Ευρώπη, οι υπεύθυνοι της εταιρίας νιώθουν περήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών της, την ανάπτυξη και την αφοσίωσή τους σε αυτή.
▪️Αποτελεί πιστοποιημένο Google Premier Partner, Facebook Marketing Partner και Searchmetrics partner.
▪️Επί 5 συναπτά έτη η δουλειά της iTrust στο SEO, SEM, Social Media marketing, eCommerce και Content marketing έχει αναγνωριστεί, με πολλαπλές βραβεύσεις στα Social Media Awards, Peak Marketing Awards & e-Volution Awards.
▪️Στο πελατολόγιό της iTrust υπάρχουν συνεργάτες από ένα ευρύ φάσμα κλάδων, από τοπικές επιχειρήσεις μέχρι πολυεθνικούς οργανισμούς και ανερχόμενες startups.
Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία και τους ομιλητές μπορείς να βρείς στο παρακάτω link: https://itrust.gr/
seminar

Χρειάζεται να κάνω εγγραφή;

Η εγγραφή δεν είναι απαραίτητη! Μπορείς να παρακολουθήσεις την εκδήλωση ζωντανά μέσω “Facebook Live” από τη σελίδα μας στο Facebook!
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κοινοποιηθεί feedback form για να λάβεις τη βεβαίωση παρακολούθησης!
Stay tuned!

Λίγα λόγια για το InfinityGreece

Το InfinityGreece είναι ένας οργανισμός νεολαίας δημιουργικού χαρακτήρα που ξεκίνησε ως φοιτητική εθελοντική ομάδα στη Θεσσαλονίκη το 2014. Το όραμα του οργανισμού είναι να παρέχεται ένας ασφαλής χώρος έκφρασης στην νεολαία της πόλης, όπου κάθε νέος θα λαμβάνει δημιουργικά ερεθίσματα στον τομέα των Media, θα αναπτύσσεται προσωπικά, θα διευρύνει τους ορίζοντές του και θα μαθαίνει εμπειρικά, αφήνοντας το στίγμα του στην τοπική κοινωνία.

Ήταν Οκτώβριος του 2014, όταν δειλά δειλά μία ομάδα νέων αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της και να φέρει την αλλαγή στη νεανική κοινότητα της Θεσσαλονίκης. Στην αρχή το project προοριζόταν να είναι ένα νεανικό media portal, το οποίο φιλοξενούσε online αποκλειστικά το δικό του περιεχόμενο όπως για παράδειγμα ραδιοφωνικές εκπομπές, βίντεο και φοιτητικά άρθρα. Στην πορεία, όμως, το InfinityGreece εξελίχθηκε σε κάτι πιο ουσιώδες. 

Οι νέοι που έρχονται στην αγκαλιά της ομάδας, δεν είναι εδώ αποκλειστικά για να δημιουργήσουν περιεχόμενο, αλλά για να μάθουν τα media, για να γνωρίσουν νέους ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα, να γίνουν ενεργό κομμάτι της πόλης και να αφήσουν το δικό τους αντίκτυπο. Όλοι μαζί δημιουργούν κάθε μέρα και από κάτι καινούργιο, κάτι διαφορετικό!

Εσύ τι περιμένεις;

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...