Βετερανοια

Ο Γιώργος και η ΑγγέλαΚάθε Σάββατο στις 14.00 ο Γιώργος Κοσμιδης και η Αγγέλα Βασιλουδη παίζουν αγαπημένες μουσικές (του Γιώργου) και αναλύουν θέματα που προβληματισαν (τον Γιώργο) την εβδομάδα που πέρασε. Πάντα με την έγκριση της Αγγέλας (ή σχεδόν πάντα...)

Ο Γιώργος και η Αγγέλα
Κάθε Σάββατο στις 14.00 ο Γιώργος Κοσμιδης και η Αγγέλα Βασιλουδη παίζουν αγαπημένες μουσικές (του Γιώργου) και αναλύουν θέματα που προβληματισαν (τον Γιώργο) την εβδομάδα που πέρασε. Πάντα με την έγκριση της Αγγέλας (ή σχεδόν πάντα…)

Ο Γιώργος και η ΑγγέλαΚάθε Σάββατο στις 14.00 ο Γιώργος Κοσμιδης και η Αγγέλα Βασιλουδη παίζουν αγαπημένες μουσικές (του Γιώργου) και αναλύουν θέματα που προβληματισαν (τον Γιώργο) την εβδομάδα που πέρασε. Πάντα με την έγκριση της Αγγέλας (ή σχεδόν πάντα...)Listen On DemandΟ Γιώργος και η ΑγγέλαΚάθε Σάββατο στις 14.00 ο Γιώργος Κοσμιδης και η Αγγέλα Βασιλουδη παίζουν αγαπημένες μουσικές (του Γιώργου) και αναλύουν θέματα που προβληματισαν (τον Γιώργο) την εβδομάδα που πέρασε. Πάντα με την έγκριση της Αγγέλας (ή σχεδόν πάντα...)