4 υποτιμημένες σειρές “διαμάντια” της τηλεόρασης!

Picture of Βάσω Τσιακιρίδου

Βάσω Τσιακιρίδου

Ποια είναι η πιο κατάλληλη ώρα να ξεκινήσεις μία καινούργια σειρά; Μα φυσικά 1 μήνα πριν τις εξετάσεις! Αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία “αγνοώ τα προβλήματά μου μέχρι την ύστατη στιγμή” τότε αυτή την ώρα, λογικά, θα ψάχνεις πως θα ξοδέψεις τον χρόνο σου. Σίγουρα θα έχεις δει ότι πιο γνωστό κυκλοφορεί σε σειρά και ταινία και θεωρείς πως έχεις ξεμείνει. Αλλά μην ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ για να σου “αποκαλύψουμε” 4 υποτιμημένες σειρές που μπορούν να σε καθηλώνουν:

 

1. Killing Eve: Η αστυνομικός Eve Polastri και η ψυχοπαθής δολοφόνος Villanelle, μπλέκουν σε ένα παιχνίδι κυνηγητού με θανατηφόρα αποτελέσματα. Η Sandra Oh με την Jodie Comerδίνουν ένα πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνειών, ενώ η σκηνοθεσία ολοκληρώνει το επιτυχημένο παζλ της σειράς.

Who: Sandra Oh, Jodie Comer 
When: 2018-  (16 επεισόδια)
Where: BBC America

σειρά

 

2. One day at a time: Κωμική σειρά που ακολουθεί την ζωή μίας αμερικανο-κουβανής οικογένειας και των ανθρώπων που την περιτριγυρίζουν. Πολλές στιγμές γέλιου, συγκίνησης, λύπης και σκέψης συνθέτουν μία κωμωδία που όμως ξεπερνάει τα όρια της και σε αγγίζει πραγματικά.

Who: Rita Moreno, Justina Machado, Isabella Gomez, Marcel Ruiz 
When: 2017-2019  (39 επεισόδια)
Where: Netflix

σειρά

 

3. Person of Interest: Ένας εκατομμυριούχος και ένας πρώην πράκτορας της CIA, χρησιμοποιούν ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να αποτρέπουν βίαια εγκλήματα. Σε όσους αρέσουν οι σειρές, οι οποίες φέρνουν κοντά ανόμοιους ανθρώπους που καταλήγουν να γίνουν οικογένεια, η δράση και το μυστήριο τότε αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα.

Who: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Michael Emerson, Amy Acker, Sarah Shahi
When: 2011-2016  (103 επεισόδια)
Where: CBS

σειρά

 

4. The Good place: Τι γίνεται τελικά όταν πεθαίνουμε; Που πηγαίνουν οι καλοί και που οι κακοί; Αυτές τις απαντήσεις και πολλές άλλες έρχεται να μας δώσει η συγκεκριμένη σειρά, με πολλή δόση γέλιου, αλλά και στιγμές συγκίνησης.

Who: Kristen Bell, William Jackson Harper, Jameela Jamil, D’Arcy Carden, Manny Jacinto, Ted Danson
When: 2016-  (39 επεισόδια)
Where: NBC

Ποια είναι η πιο κατάλληλη ώρα να ξεκινήσεις μία καινούργια σειρά; Μα φυσικά 1 μήνα πριν τις εξετάσεις! Αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία "αγνοώ τα προβλήματά μου μέχρι την ύστατη στιγμή" τότε αυτή την ώρα, λογικά, θα ψάχνεις πως θα ξοδέψεις τον χρόνο σου. Σίγουρα θα έχεις δει ότι πιο γνωστό κυκλοφορεί σε σειρά και ταινία και θεωρείς πως έχεις ξεμείνει. Αλλά μην ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ για να σου "αποκαλύψουμε" 4 υποτιμημένες σειρές που μπορούν να σε καθηλώνουν:

Πηγή εξωφύλλου: bit.ly/2RTRPFi

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...