3ο Ecotivity School – 26-30 Ιουλίου 2021

Picture of Ευαγγελία Περγαντή

Ευαγγελία Περγαντή

Η επιστροφή του τρίτου συνεχόμενου Ecotivity School, φέτος το καλοκαίρι, είναι γεγονός! 

Πότε θα διεξαχθεί ;

Το πενθήμερο θερινό σχολείο θα διεξαχθεί διαδικτυακά, στις 26 με 30 Ιουλίου 2021 και η διάρκεια του θα είναι 10:00-18:30. Οι αιτήσεις άνοιξαν την Δευτέρα 7/06 και θα παραμείνουν ανοιχτές έως την Παρασκευή 25/06, ώρα 23:59. 

Αν είσαι, λοιπόν, νέος 18-26 ετών και σε ενδιαφέρουν θέματα που σχετίζονται με την βιωσιμότητα και την οικολογία, τότε μην χάνεις χρόνο και κάνε την αίτησή σου άμεσα! Δες παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποιες θα είναι οι θεματικές του φετινού θερινού σχολείου ;

Η ομάδα μας την τρέχουσα χρονιά αποφάσισε να ασχοληθεί με τρεις θεματικές της καθημερινότητας που δεν αναλογιζόμαστε συχνά ότι έχουν το δικό τους οικολογικό και κοινωνικό αποτύπωμα: 

  • Διαδικτυακός και Ηλεκτρονικός Τρόπος Ζωής
  • Ενέργεια
  • Βιώσιμη Διατροφή

Πώς να δηλώσεις συμμετοχή :

Αν σε ενδιαφέρουν οι παραπάνω θεματικές, τότε μπορείς να κάνεις την αίτησή σου, συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο:  

https://forms.gle/wCtbjuohsm4GPs9N9

Τι πρέπει να προσέξεις :

Προτού συμπληρώσεις την αίτηση σου, τονίζουμε:  

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι νέοι από όλη την Ελλάδα, ηλικίας 18-26 ετών, ενώ βασικό προαπαιτούμενο είναι η σύνδεση στο διαδίκτυο και η δυνατότητα χρήσης κάμερας και μικροφώνου.  
  • Οι αιτήσεις θα κλείσουν την Παρασκευή 25/06, ώρα 23:59, ενώ θα ακολουθήσει αξιολόγησή τους και οι τελικοί συμμετέχοντες θα ενημερωθούν μέσω email. 
  • Όσοι επιλεχθούν θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους μέσα σε δοθέν χρονικό διάστημα για να σιγουρέψουν την θέση τους στο πενθήμερο θερινό σχολείο.  
  • Οι φετινοί συμμετέχοντες θα είναι συνολικά 50, ενώ θα υπάρχει και λίστα επιλαχόντων για τυχόν ακύρωση ή μη επιβεβαίωσης συμμετοχής.  
  • Το θερινό σχολείο είναι δωρεάν, ενώ η διοργάνωση είναι καθαρά μη κερδοσκοπική και γίνεται από εθελοντές νέους.

Για περαιτέρω οδηγίες, μην ξεχάσεις να διαβάσεις αναλυτικά τις οδηγίες και προϋποθέσεις που θα βρεις στην φόρμα των αιτήσεων.

Τώρα, λίγα λόγια για το 3o Ecotivity School :

Στόχος του Ecotivity School είναι η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση των νέων άμεσα και έγκυρα για τα περιβαλλοντικά ζητήματα της εποχής. Πάνω σε αυτούς τους άξονες θα παρακολουθήσεις ενδιαφέρουσες και εξειδικευμένες ομιλίες, βιωματικά εργαστήρια (workshops) και διαδραστικές δραστηριότητες (virtual activities).  

Find more about us on Social Media :

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή απορία, μπορείς να επικοινωνήσεις στο e-mail: info@ecotivity.gr ή μέσω των Social Media της ομάδας.

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...