2017. – A new Chapter. Tsirkolini THE party vol2

Kαι ήρθε το 2017 και ήρθε και η εξεταστική μαζι του ακόμη δεν αρχίσαμε καλά καλά το χρόνο. Διάβασμα, ξενύχτι, βρίσιμο, πείνα, νεύρα είναι μερικά απ’ τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη μέση μέρα του χρόνου μέχρι την σήμερον ημέραν.Όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν στις  11 του Φλεβάρη! Γιατί δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μπείς σε αποκριάτικο και after-exams mood με το καλύτερο, το πιο τρελό, το πιο 80’s & 90’s, το υπερωικό πάρτι του InfinityGreece!! Σε προσκαλούμε να έρθεις στο Tsirkolini THE party vol2 που θα γίνει στον πολυχώρο WE, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου!!

Όλη η ομάδα του Blog του InfinityGreece προσπάθησε να βάλει σ’ ένα άρθρο τα highlights του πάρτι αυτού και αυτό κι αν ήταν μια πρόκληση για την ομάδα μας! Είναι τόσα πολλά που σε περιμένουν σ’ αυτό, που και να στα πούμε, πάλι θα βρεις κάτι καινούργιο και κάτι αναπάντεχο να συμβαίνει στο Tsirkolini!! Παρ ’όλα αυτά βάλαμε την ομάδα μας να συγκεντρώσει τα σημεία που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον σου!

Έχουμε και λέμε λοιπόν, μετά από τις δύσκολες ώρες διαβάσματος και ξενυχτιού πάνω απ’ τα βιβλία, ήρθε η ώρα να σου δείξει η ομάδα του Blog του InfinityGreece, πως παρά τις όλες δυσκολίες της εξεταστικής και με βαρύ κεφάλι έχουμε και λέμε..

InfinityGreece’s Blog Team,

In association with InfinityGreece proudly present…

Tsirkolini THE Party vol2
Tsirkolini THE Party vol2

Αποκριές: η χαρά του μασκαρέματος!

Λατρεύεις τις αποκριές και τα καρναβάλια (ίσως γιατί είσαι και συ όπως και ο αρχισυντάκτης ένα καρναβάλι)?? Και ντε λα μπονγκο και ντε λα μπονγκο και μακαρενα και απ’ όλα τα καλά θα βρεις στο πάρτυ αν θα πεταχτείς. Φτάνει όμως με τα χαρωπά συνθηματικά και πάμε στο ζουμί. Τι άλλο καλύτερο έχεις να κάνεις το επόμενο ΣΚ από το να φορέσεις τα καλά σου, τα καρναβαλικά σου και να χορέψεις μαζί μας; Ιδίως αν είσαι εν μέσω εξεταστικής ή ακόμα καλύτερα “εν τέλος”, ένα πάρτυ με πολύ χορό, μασκαράδες και μουσκάρες θα σε είναι ότι πρέπει! Πάρε τους φίλους σου, τις φίλες σου, την περούκα σου κ έλα! Και αν δεν έχεις στολή και σκέφτεσαι ότι δε μπορείς να έρθεις, μη φοβάσαι. Η ομάδα του InfinityGreece έχει προνοήσει και γι’ αυτό. Δωρεάν στην είσοδο του WE θα έχει δωρεάν face-painting, για να σου δώσει όποιο στυλ θες εσύ! Ούτε να μπλέκεις εσύ μ’ αυτά, ούτε να λερώνεσαι, ούτε να παλεύεις μισή ώρα να πετύχεις το μολύβι στο μάτι!  Θα ήταν αμαρτία να μην αναφέρουμε τις φάρσες, το φλερτ (ιδίως τώρα που θα έχεις και το μυστήριο του μασκαρέματος), να έρθεις να σαγινεύσεις το άτομο που θα σε προσελκύσει!!

Dance Act and Prom King & Queen

Γιατί πέρα από σένα αγαπητέ αναγνώστη, θα έχουμε και ολόκληρο dance act την χορευτική ομάδα: Jammin Crew (ProDancers Studio), που θα είναι εκεί για να σου δείξει πώς χορεύουν οι επαγγελματίες. Και αν είσαι καλύτερος, the dancefloor is yours baby!Όσον αφορά τους ξυλοπόδαρους της παρέας, γιατί και εσείς που δε θέλετε να χορέψετε, θα έχετε παρέα τους δικούς μας ξυλοπόδαρους  Eini Tiki & Nan Sick να σε μαγεύσουν!! Καθ’ όλη του Tsirkolini, θα υπάρχουν οι κριτές που θα κοιτάνε για τους καλύτερους χορευτές και μασκαρεμένους, για να αναδειχθεί στο τέλος ποιος ήταν ο καλύτερος χορευτής και η καλύτερη χορεύτρια, η καλύτερη στολή αλλά και η καλύτερη ομαδική στολή!! Γι’ αυτό μη παραλείψεις να κάνεις τα γλυκά μάτια στους εθελοντές του InfinityGreece, γιατί ποτέ δε ξέρεις ποιος είναι ο κριτής !!

Turn up the Volume!!

Λείπει ο Μάης απ’ τη Σαρακοστή που λέει και ο σοφός λαός μας ?? Άπλετη μουσική που θα καλύπτει όλα γούστα και θα σε κάνει να χτυπηθείς όσο ποτέ άλλοτε! Με τους μοναδικούς Θανάση Κυριακού, Teo Pasxalidis (Θοδωρής Πασχαλίδης) και Στέλιο Παρασχιάκο ( Stelucky) στα decks, είναι εκεί για να κάνουν τις μουσικές επιθυμίες πραγματικότητα. Φυσικά, οφείλουμε να σου προτείνουμε να μπεις και στο poll μας, για να προσθέσεις ποιο τραγούδι θα θελες οι djs μας να παίξουνε και να ψηφισεις ποιο τραγούδι θες να ακούσεις!!

Περιμένουμε την ψήφο σου εδώ! Poll

Συμπαιρένοντας, Prom Kings and Prom Queens, Dance Acts, ποτό, τρέλα, μουσική, μασκαρέματα, face-paintings, costume contests, όλα αυτά και πολλά άλλα σε περιμένουν στο πρώτο μεγάλο πάρτι της χρονιάς!! Το Tsirkolini THE party vo2 είναι αυτό που χρειάζεσαι, αυτό που πρέπει να τιμήσεις και που θα σε προετοιμάσει για τα μεγάλα καρναβάλια της χώρας!!

Περισσότερες Πληροφορίες : https://www.facebook.com/events/663568180512550/

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...