Φor the festivals trash party – Το γνωστό για τα πανηγύρια!

Picture of Δήμητρα Κανδύλα

Δήμητρα Κανδύλα

Αγαπητά πλάσματα, 

Σας έχω το party που όλα περιμένατε για να ξεχαστείτε από την εξεταστική που καραδοκεί απειλητικά… Το party που θα χορέψετε ελεύθερα, free of judgement στα αγαπημένα μας trash τραγούδια από τις δεκαετίες 80s, 90s και 00s και από κάθε είδος μουσικής! (Trash να είναι!)

*drum rolls αγωνίας*

Το InfinityGreece, λοιπόν, σας προσκαλεί στο επικό Φor the festivals trash party να περάσουμε όλοι υπέροχα μαζί, με στόχο τα έσοδα να διατεθούν για την ανακαίνιση της έδρας και γραφείου του οργανισμού μας.

Φor the festivals trash party
Α να, εμείς στο party.

Ποιο είναι, όμως, αυτό το InfinityGreece;

Με ρωτάς… Κι έρχομαι να σου απαντήσω πως το InfinityGreece είναι ένας οργανισμός νεολαίας στη Θεσσαλονίκη, που προωθεί την ελεύθερη έκφραση και δημιουργικότητα της νεολαίας μέσω της ανάπτυξης των soft και hard skills στον τομέα των digital media και της εμπειρίας του εθελοντισμού.  Εμείς, δηλαδή, τα Ινφινιτά πειραματιζόμαστε και απασχολούμαστε στη δημιουργία περιεχομένου μέσω του media portal του οργανισμού που δεν μπορεί να είναι άλλο από το Infititis.gr. Είμαστε έτοιμα για μία ανανέωση που θα μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε και εξελιχθούμε με την υποστήριξή σας!  

φor the festivals trash party
Εμείς χαρούμενα, μετά την ανακαίνιση του γραφείου.

Τί είναι, τέλος πάντων, το Φor the festivals trash party;

Το πολυαναμενόμενο party θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 από τις 22.00 και μετά στο eightball (Πίνδου 1), με την τιμή εισόδου να είναι στα 4 έουρος (ευρώ)*. Φor the festivals trash party, λοιπόν, και το κόνσεπτ είναι να φοράς άσπρο μπλουζάκι για να γράψει ο καθένας με έναν ειδικό μαρκαδόρο κάτι όμορφο πάνω σου… Από στίχους τραγουδιών μέχρι και κοπλιμέντα!

trash
Α να, εμείς στο party με κάποια ξεχασιάρικα που ξέχασαν το θέμα του party.

Το Φor the festivals trash party είναι το party που έψαχνες για να γεμίσεις την εβδομάδα σου. Έλα, λοιπόν, να χορέψουμε μαζί το Ξανά Μανά της Βίσση και να περάσουμε καλά! Και μην ξεχνάς πως βασική προϋπόθεση είναι να φέρεις μαζί σου την καλή σου διάθεση! Εσύ αντέχεις να το χάσεις;

Φor the festivals trash party

Sneak peek προς απόλαυσή σας!

*Για τα μέλη του InfinityGreece η τιμή εισόδου είναι στα 3 έουρος. Η έκπτωση θα γίνει στην είσοδο, μετά από επίδειξη του member profile σας. (Μετάφραση: Βρείτε τον κωδικό σας για το members και συνδεθείτε από το κινητό σας!).

Το άρθρο συνέγραψαν οι Δήμητρα Κανδύλα και Αναστασία Τσιανοπούλου.

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...