Τσίμπα ένα Χαμόγελο: Φεστιβάλ Ευτυχίας!

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το InfinityGrecce διοργανώνει το «Τσίμπα ένα χαμόγελο»! Δυστυχώς για ακόμη μια χρονιά, διαδικτυακά, ωστόσο υπόσχεται πολλά χαμόγελα και φέτος!

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ευτυχίας, που γιορτάζεται στις 20 Μαρτίου, εμείς το Σάββατο στις 19:30 θα είμαστε live στο Facebook και θα σας περιμένουμε όλους, για να μοιράσουμε χαμόγελα, τα οποία εσείς θα τσιμπήσετε. Ναι, από αυτά τα τεράστια χαμόγελα, που φτάνουν μέχρι τα αυτιά, και που τόσο πολύ μας έχουν λείψει, γιατί εδώ και έναν χρόνο κρύβονται πίσω από τις μάσκες μας…

Στην παρέα μας θα έχουμε τον Κώστα Κρύο, και την Οδέττη Κουγέα, δύο νέους, ταλαντούχους Stand up comedians, οι οποίοι θα μας χαρίσουν στιγμές άφθονου γέλιου και διασκέδασης! Το πρόγραμμα μας θα συνεχιστεί με μια συζήτηση που θα προσφέρει πολλά χαμόγελα και μεγάλες δόσεις ευτυχίας.

 

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το InfinityGrecce διοργανώνει το «Τσίμπα ένα χαμόγελο»! Δυστυχώς για ακόμη μια χρονιά, διαδικτυακά, ωστόσο υπόσχεται πολλά χαμόγελα και φέτος!

Σίγουρα δεν διανύουμε την καλύτερη περίοδο της ανθρωπότητας, σίγουρα έχεις πολλά θέματα που σε απασχολούν λίγο πιο έντονα τον τελευταίο χρόνο, και σίγουρα η αβεβαιότητα του μέλλοντος λόγω την πανδημίας, σε έχουν ρίξει ψυχολογικά, έστω και στο ελάχιστο. Σκέψου, όμως, και το άλλο… Είναι οκ, να μην είσαι οκ!

Παρόλα αυτά, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το χαμόγελο μας είναι η μεγαλύτερη δύναμη και ταυτόχρονα ασπίδα μας. Κάθε πρωί, η μέρα μας σίγουρα θα αρχίσει πιο όμορφα, αν αφιερώσουμε στον εαυτό μας 5 δευτερόλεπτα, κοιτάζοντας στον καθρέφτη και χαμογελώντας μας. Η χαρά και η ευτυχία, είναι δυνατά συναισθήματα και η επίδραση τους στην ψυχολογία μας,αρκετά σημαντική. Γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία μέσα στην μέρα μας, για να χαμογελάμε στους εαυτόυς μας;

Ο,τι πηγάζει από μέσα μας, αυτό εμπνέουμε και στους γύρω μας. Σκέψου, λοιπόν, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος μας, αν όλοι μοιράζαμε χαμόγελα σε περαστικούς που συναντάμε τυχαία στον δρόμο, μέσα στην βαβούρα της πόλης και την κίνηση, μέσα στους γρήγορους ρυθμούς, και στο καυσαέριο. Πόσο πιο όμορφα θα κυλούσε η μέρα του γείτονα μας, του πελάτη μας, του εργοδότη μας, του συνάδελφου μας, της κοπέλας και του νεαρού που συναντήσαμε τυχαία στο μετρό, της κυρίας που θα μας εξυπηρετήσει στο σούπερ-μάρκετ, του κύριου που θα μας σερβίρει τον καφέ μας, εάν ανταλλάζαμε χαμόγελα γεμάτα αισιοδοξία;

Εσύ λοιπόν, θα λείπεις και θα χάσεις την ευκαιρία να πάρεις, αλλά και να δώσεις τρελή δόση χαράς;  Έλαααααα… Αφού δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις, από το να τσιμπήσεις ένα χαμόγελο και να σου αλλάξει όλη η διάθεση! Εξάλλου, που αλλού έχεις να πας μωρέ; Απαγόρευση κυκλοφορίας. Σε περιμένουμε, λοιπόν, για να αποκτήσει νόημα το Σαββατόβραδο σου.

Πότε: 📍 20 Μαρτίου

Ώρα: 🕢 19.30

Πού: ➡️ Facebook Live

Παραπάνω πληροφορίες θα βρεις εδώ.

Δες την εκδήλωση στο facebook εδώ.

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...