Το δελτίο ειδήσεων που χρειάζεσαι σήμερα από το United For Good

Ευαγγελία Περγαντή

Ευαγγελία Περγαντή

Τον τελευταίο χρόνο, τα άσχημα νέα έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας μας. Συνεχώς ενημερωνόμαστε για την αύξηση των κρουσμάτων, νέους περιορισμούς, ατυχήματα και η λίστα δεν τελειώνει. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον εγκλεισμό στο σπίτι, δεν βοηθούν τη ψυχολογική μας κατάσταση.

Ως απάντηση σε όλα αυτά, η ομάδα του United For Good θέλει να δώσει μια ανάσα αισιοδοξίας για το μέλλον. Η δραστηριότητα της ομάδας, αφορά τη δημιουργία συνεργατικών projects, τα οποία στοχεύουν στην αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων. Ήδη έχει ολοκληρωθεί ένα project  για την στήριξη του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης και μέχρι σήμερα συνεχίζεται το project σχετικά με τη δενδροφύτευση στην Αττική.

Δελτίο Καλών Ειδήσεων

Πως θα βάλεις λίγη αισιοδοξία στη μέρα σου; Συντονίσου στο Δελτίο Καλών Ειδήσεων του United For Good. Κάθε εβδομάδα αναλαμβάνουμε να γεμίσουμε την μέρα σου με ελπίδα και καλές ειδήσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό!

Στην εκπομπή θα ακούσεις αισιόδοξες δράσεις σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη, το zero waste, την κυκλική οικονομία, την ανακύκλωση, τις πρωτοβουλίες πολιτών και πολλά ακόμα νέα που θα σου δώσουν ένα boost!

Μπορείς να ακούσεις, να ακολουθήσεις το podcast στο Spotify και να κάνεις την εβδομάδα σου λίγο πιο αισιόδοξη!

Το Δελτίο Καλών Ειδήσεων είναι το δελτίο ειδήσεων που χρειαζόμαστε όλοι σήμερα!

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...