Στα κλαμπ σιχαίνομαι…

Οι αρθρογράφοι του infititis.gr είμασρε κοντά σας για μια ακόμη φορά! Τώρα, επιλέξαμε να σας μιλήσουμε για όλα όσα σιχαινόμαστε στα κλαμπ. Μετά το άκρως επιτυχημένο μας “Το Πάσχα σιχαίνομαι…” δεν μπορούσαμε να σας αφήσουμε με αυτό το κενό γνώσης. ταυτιστείτε ελεύθερα!

Στα κλαμπ σιχαίνομαι… Το dress code

Χριστίνα Παραφόρου: Ότι πρέπει να είσαι ντυμεν@ στην τρίχα γιατί αλλιώς σε κοιτάνε με ένα ύφος χιλίων καρδιναλλίων.

Λίνα Νάκα: Δεν αντέχω τον διαχωρισμό βάσει εμφάνισης και το ότι υποτίθεται είναι μέρος για να διασκεδάσεις αλλά ο ένας κοιτάει τί κάνει ο διπλανός του. Επίσης, απεχθάνομαι τα κάκιστης ποιότητας ηχεία, τα οποία θα μας αφήσουν με βαρηκοΐα στα 28.

Στα κλαμπ σιχαίνομαι… Που δεν χορεύει κανείς!;

Ματίνα Καραβίδα: Τους κάγκουρες που νομίζουν ότι είναι κάποιοι και το γεγονός ότι οι άνθρωποι αντί να χορεύουν απλώς είναι στα κινητά. Σαντ.

Νατάσα Μαραγκού: Το χειρότερο πράγμα στα κλαμπ είναι ότι εσύ μπορεί να έχεις πάει πραγματικά για να χορέψεις και να πιεις τις ποτάρες σου και είναι πάντα κάποιος πέφτουλας που δεν καταλαβαίνει ότι δεν έχεις πάει εκεί για να τον ανέχεσαι αλλά για να χορέψεις!

Αναστασία Τσιανοπούλου: Ο προσποιητός χορός ενώ στην πραγματικότητα όλ@ είναι σαν τα αγγούρια. Επίσης ότι είμαστε όλ@ σαν παστές σαρδέλες.

κλαμπ

Στα κλαμπ σιχαίνομαι… Τα κλαμπ

Δήμητρα Κανδύλα: Το στριμωξίδι, η ιδρωτίλα και όσα σπρώχνουν συνεχώς ΧΩΡΙΣ κανένα νόημα.

Βίκυ Πεζοδρόμου: Οι περίεργοι που σου μιλάνε, οι κοπέλες που βάζουν τα μαλλιά τους στην μούρη σου, η τσιγαρίλα, κακή μουσική, ακυβέρνητο καράβι.

Σταυρούλα Μανικάκη: Σιχαίνομαι το γεγονός ότι για να “περάσεις” καλά πρέπει να δώσεις έναν σκασμό λεφτά σε μια βραδιά, το ότι σε βάζουν να κάτσεις στο πιο άκυρο τραπέζι με τους διπλανούς χάλιδες να σε κοζάρουν, ενώ έχεις κάνει και κράτηση για καναπέ και το ότι πίνεις ό,τι πιο άθλιο κυκλοφορεί.

Στέλιος Βαβάκας: Δεν μου αρέσει καθόλου η δυνατή μουσική, συν οτι χρειάζεται να φωνάζεις για να σε ακούσει κάποιος κάτι που δεν βοηθάει αν θες να ανοίξεις συζητήσεις.

Αγγελική Λιάμα: ΣΙΧΑΊΝΟΜΑΙ τα ζευγαράκια που φασώνονται (κι όχι μόνο 🙂 ) κυριολεκτικά πάνω σου, τους κάγκουρες που για να περάσουν πρέπει ντε και καλά να σε πιάσουν απ’ τη μέση (μη με αγγίζετε, δεν αντέχω) και τέλος τους πολύ μεθυσμένους που δεν έχουν συναίσθηση του που βρίσκονται.

Ιφιγένεια Μανώλη: Σιχαίνομαι τα κλαμπ. Σκέτο.

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...