Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Φor the festivals trash party

Νατάσα Μαραγκού

Νατάσα Μαραγκού

Αγαπητοί 210 άνθρωποι που χαρήκατε μαζί μας στο επικό Φor the festivals trash party, ινφιτιτόπουλα, φοιτητόπουλα, απλά, ερασμίτες, σας υπέρ ευχαριστούμε που μας υποστηρίξατε σε αυτό το πολύ σημαντικό ταξίδι ανανέωσης του χώρου δημιουργίας μας και σας ανακοινώνουμε πως ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πολυαναμενόμενο trash party Φor the festivals!

Tην Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 από τις 22.00 και μετά στο eightball (Πίνδου 1), διεξήχθη το γνωστό… Φor the festivals πάρτι υπό την αιγίδα του InfinityGreece. Η τιμή εισόδου ήταν στα 4* και σκοπός του πάρτι ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανακαίνιση της έδρας και γραφείου του οργανισμού μας.

Το InfinityGreece είναι ένας οργανισμός νεολαίας, που προωθεί την ελεύθερη έκφραση και δημιουργικότητα της νεολαίας μέσω της ανάπτυξης των soft και hard skills στον τομέα των digital media και της εμπειρίας του εθελοντισμού.  Είμαστε έτοιμα για μία ανανέωση που θα μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε και εξελιχθούμε και με την υποστήριξή σας μέσω του πάρτι, είμαστε πιο κοντά σε αυτόν τον στόχο!

Ποιο το concept του Φor the festivals;

Βασική ιδέα του πάρτι ήταν να φοράς λευκό μπλουζάκι, πάνω στο οποίο, με συναίνεση πάντα, μπορούσαν να σου γράψουν οι άλλοι έναν στίχο, μία αφιέρωση, κάτι αστείο! Φυσικά, μπορούσες κι εσύ να γράψεις στους άλλους! Κατά τη διάρκεια του πάρτι μοιράζονταν μαρκαδόροι, ώστε ανά πάσα στιγμή όλοι οι παρευρισκόμενοι να μπορούν να εκφραστούν δημιουργικά πάνω σε μπλούζες και χαρτιά. Για να μην αναφέρουμε και αυτούς που κρέμασαν χαρτιά στην πλάτη τους επειδή δεν τήρησαν το dress code… Αχ!

Ήταν μια βραδιά άκρως δημιουργική καθώς αποτυπώσατε τις σκέψεις σας τόσο σε λευκά χαρτιά, που βρίσκονταν τοιχοκολλημένα στον χώρο, όσο και στις άσπρες μπλούζες σας, που στο τέλος της βραδιάς έγιναν πολύχρωμες! Γράψατε στιχάκια τραγουδιών, όμορφα σχόλια αλλά σκιτσάρατε κιόλας!

Ελπίζουμε να διασκεδάσατε όσο κι εμείς, να χορέψατε τα trash τραγούδια από τις δεκαετίες 80s, 90s και 00s και από κάθε είδος μουσικής που με πολλή σκέψη επιλέχθηκαν (και σίγουρα σιγομουρμουράτε ακόμα), αλλά και με τα κλασικά και απαραίτητα, την πολύ σημαντική βδομάδα που διανύουμε, τραγούδια της Eurovision.

Το πάρτι, λοιπόν, ήταν μια επιτυχία και ελπίζουμε να περάσατε τόσο καλά όσο και εμείς. Τα λέμε σε επόμενα πάρτι με ακόμα περισσότερο χορό, διασκέδαση και καλή ή και trash μουσική!

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...