Δελτίο Τύπου:OpenInfinity

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου διοργανώθηκε με επιτυχία στο νεοσύστατο χώρο του InfinityGreece, στην οδό Βαλαωρίτου 20, το OpenInfinity. Είναι ένα event που είχε ως στόχο να ενημερώσει τον κόσμο και κυρίως τους νέους της Θεσσαλονίκης για το τι είναι το InfinityGreece. Συγκεκριμένα, ποιες είναι οι ομάδες του, καθώς και επίσης, ποιοί είναι οι στόχοι τόσο του οργανισμού, όσο και της κάθε ομάδας ξεχωριστά.

Τι είναι το OpenInfinity;

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου διοργανώθηκε με επιτυχία στο νεοσύστατο χώρο του InfinityGreece, στην οδό Βαλαωρίτου 20, το OpenInfinity. Είναι ένα event που είχε ως στόχο να ενημερώσει τον κόσμο και κυρίως τους νέους της Θεσσαλονίκης για το τι είναι το InfinityGreece. Συγκεκριμένα, ποιες είναι οι ομάδες του, καθώς και επίσης, ποιοί είναι οι στόχοι τόσο του οργανισμού, όσο και της κάθε ομάδας ξεχωριστά.

 Επιπλέον, ο κάθε επισκέπτης είχε την δυνατότητα να μάθει πως μπορεί να γίνει μέλος του InfinityGreece, καθώς και να δει σε ποια ομάδα θα μπορούσε να ενταχθεί ως εθελοντής. 

Υπεύθυνες για την διοργάνωση και τον συντονισμό του OpenInfinity ήταν οι Project Managers Δέσποινα Σίνη και Σοφία Μερτζάνη. Η εκδήλωση διήρκησε από τις 15.00 μ.μ. έως τις 20.00 μ.μ.

Υπεύθυνοι διαμόρφωσης και παρουσίασης των δραστηριοτήτων, των αρμοδιοτήτων και των μελλοντικών στόχων των ομάδων ήταν οι team leaders και τα μέλη της κάθε ομάδας.

 

 

 

Οι ομάδες του οργανισμού που έλαβαν μέρος στην δράση ήταν:

  • η ομάδα PR & Project Management, με υπεύθυνες τις Φιόνα Λαζοπούλου και Μαρία Καρτέρη, 
  • η ομάδα Video, με υπεύθυνη την Έλενα Αθαναηλίδου,
  • η ομάδα Audio, με υπεύθυνο τον Γιώργο Ελευθερίου,
  • η ομάδα Marketing, με υπεύθυνο τον Μαρίνο Γιάννη,
  • η ομάδα Youth Lab, με υπεύθυνο τον Νικόλα Μπλάζη,
  • η ομάδα Human Resources, με υπεύθυνους τους Αλέξανδρο Πουλίδη και Ιωάννα Πελέκα,
  • η ομάδα Web Design Development, με υπεύθυνο τον Ανδρέα Πατσιανωτάκη, 
  • η ομάδα Photo, με υπεύθυνους τους Νίκο Δάτση και Γκέρτα Ελέζι, 
  • η ομάδα Blog, με υπεύθυνες τις Δήμητρα Κανδύλα και Σταυρούλα Μανικάκη.

Σκοπός του OpenInfinity

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν να αναδειχθεί η εθελοντική κοινότητα, στην οποία οι νέοι θα κοινωνικοποιηθούν, θα μάθουν να συνεργάζονται και θα αναπτύξουν τεχνογνωσία και επαγγελματικές δεξιότητες. Ήταν μια ευκαιρία για νέους της πόλης μας να γνωρίσουν περισσότερα για το πρόγραμμα μας, τη δράση μας και τον τρόπο με τον οποίο στηρίζουμε την ανάπτυξη των hard και soft skills των εθελοντών μας.

Επίσης, η δράση αυτή περιλάμβανε πληθώρα δραστηριοτήτων συμπεριλαμβανομένου ξεναγήσεις στους χώρους, διαδραστικά workshops, έκθεση φωτογραφίας από τις δράσεις του οργανισμού, προσομοιώσεις ραδιοφωνικής εκπομπής, παιχνίδια και ευκαιρίες για ερωτήσεις, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για διασύνδεση αλλά και για ανταλλαγή και δημιουργία νέων ιδεών.

Ακόμη, η ομάδα του Blog ανέλαβε και παρουσίασε ένα περιοδικό ειδικά αφιερωμένο στο OpenInfinity. Το περιοδικό περιλάμβανε πληροφορίες  για το InfinityGreece καθώς επίσης και συνεντεύξεις από την διοίκηση, από παλιά και νέα μέλη του InfinityGreece  σχετικά με την εμπειρία τους και τους στόχους τους στα πλαίσια του οργανισμού.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και παρουσίαση video στο οποίο παλιά και νέα μέλη αναφέρθηκαν στο τι είναι το InfinityGreece και το πώς οι ίδιοι αισθάνονται ως μέλη του οργανισμού.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης

OpenInfinity
OpenInfinity

Η διεξαγωγή της εκδήλωσης δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την πολύτιμη αρωγή των υποστηρικτών μας. Επομένως, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους, οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια μας για την γνωριμία των νέων της πόλης με το InfinityGreece.

Το αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο Τερκενλής, το οποίο αποτελεί από το 1948 συνώνυμο της ποιότητας  και της μοναδικής γεύσης των προϊόντων του, με μεγάλη αγάπη και φροντίδα προσέφερε υπέροχα γλυκά που απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι μας. Με προσεγμένη επιλογή γεύσεων, δημιούργησε μια γλυκιά ατμόσφαιρα που έκανε την εκδήλωση ακόμα πιο ευχάριστη.

To κατάστημα 9-Market & Café, εξίσου αφοσιωμένο στον κοινό αυτό σκοπό, αποφάσισε να προσφέρει μοναδικής ποιότητας καφέδες, μεταφέροντας το cozy vibe του καταστήματος τους στη Βαλαωρίτου 12, δημιουργώντας μια γωνιά χαλάρωσης όπου οι συμμετέχοντες μπορούσαν να απολαύσουν την εμπειρία τους, συζητώντας και διασκεδάζοντας. Αποτελεί ιδανική προτίμηση για όσους θέλουν να συνδυάζουν τα ψώνια τους με τον καφέ.

Εδώ μπορείτε να δείτε το προφίλ της εκδήλωσης στο Facebook. 

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...