Το Shape The Future έρχεται διαδικτυακά στις 15 & 16 Μαΐου.

Ευαγγελία Περγαντή

Ευαγγελία Περγαντή

Share on facebook
Share on twitter

Το Shape The Future είναι ένα διήμερο συνεδριακό event τεχνολογικού και οικονομικού χαρακτήρα με επίκεντρο την καινοτομία που απευθύνεται σε φοιτητές, φοιτήτριες και νέους απόφοιτους τεχνολογικών και οικονομικών σχολών. Θα λάβει χώρα διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας ZOOM, 15 & 16 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 5:45 με ελεύθερη παρακολούθηση.

Στόχος της εκδήλωσης είναι, εν μέσω μιας τόσο δύσκολης κατάσταση, όπως ο κορονοϊός, να δοθεί ένα έναυσμα για δράση και όλοι μαζί να “ξανασχηματίσουμε το μέλλον”.

Αν είσαι φοιτητής, φοιτήτρια ή νέος απόφοιτος τεχνολογικής ή οικονομικής σχολής και ψάχνεις να ακούσεις για ενδιαφέρον θέματα από άτομα που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους χώρους, να η ευκαιρία σου. Κάνε εγγραφή στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης και μείνε συντονισμένος στα social media μας.

Το Shape The Future είχε πραγματοποιηθεί και το 2019, όπου 10 εταιρείες ήρθαν σε επαφή με τους 500 συμμετέχοντες της εκδήλωσης.

Το Shape The Future διοργανώνεται από την EESTEC LC Athens, μία φοιτητική, εθελοντική και μη κερδοσκοπική ομάδα υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα: www.shapethefuture.gr

Καθώς και στα ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα: Facebook | Linkedin | Instagram e-mail επικοινωνίας: info@shapethefuture.gr

Διάβασε επίσης!

Ψήφισε το καλύτερο άρθρο για το μήνα...